What's cooking?

Uitgelicht

Het Future Food House in het Museumpark is het kloppend hart van het World Food Festival en biedt een spannende blik op de toekomst van ons voedsel. In dit glazen foodlab maak je kennis met de laatste trends, technologie├źn en ontwikkelingen eetgebied.
Bezoekers krijgen talloze overheerlijke programmaonderdelen voorgeschoteld; markten met lokale producten, jamsessies tussen topchefs, culinaire fietsroutes, een kijkje in de keuken bij de grootste voedselproducenten ter wereld, workshops van culinaire grootmeesters en natuurlijk veel Rotterdamse proeverijen.
Het World Food Festival presenteert eten op zijn Rotterdams. Van Rotterdamse gehaktbal tot culinair huzarenstuk en van stadsboer tot streetfood. Ruim vijf weken lang laten horeca, voedselproducenten, wetenschappers en topkoks zien, horen en proeven wat de stad schaft. Het festival spreidt zich uit over de hele stad en de haven.
Ontdek multi-culinair Rotterdam

World Food Festival publieksonderzoek

Heb jij het World Food Festival al bezocht? We zijn heel benieuwd hoe je het festival hebt ervaren. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten. Onder de deelnemers verloten we een aantal prijzen.

Je kunt hier de vragenlijst invullen. Bedankt voor de medewerking!

Instagram #WFFRotterdam

Wat weten van eten-quiz


Wat zou er in Nederland op het menu staan zonder scheepvaart? Test je kennis over de geschiedenis van eten en scheepvaart met Wat weten van eten-quiz van het Maritiem Museum.

Onze partners